Forum Gry DilmunMT2
Według mnie znakomity pomysł.! Genialne Możemy uczyć poprzez zabawe.Pytania z matematyki,z histori,z j.polskiego. Wtedy nasi gracze a)są mądrzejsi b)mają radość z wygranego np ox.Popieram jak najbardziej.
Szczerze nie wydaje mi się,żeby to wypaliło...mam na myśli te konkursy na myślenie...
Dla większości ludzi Metin i wgl. komputer służy jako odstresowanie po ciężkim dniu np. nauki...więc nie sądze,żeby dzieciaczki (bo takie też na pewno się znajdą) miały ochotę (fuck no!nie będą mieli ochoty!) wysłuchiwać "kazań" NPC z Metina,który mówi,żebyś np.nie przeklinał,bo to i tak nic nie zmieni.Tak samo z konkursami OX o np. historii.Ludzie będą poprostu w to grać...expić...palić itemy...whatever.Niewiele będzie ich interesować wykład "Uriela" o Mieszku I czy o II Wojnie Światowej,bo będą myśleć tak: "K*r*a,weź spi*e*dalaj,nie mam zamiaru czytać o j*e*anej historii".
Napewno się znajdą :> A ja mam jeszcze jeden pomysł niewiem czy to wogle możliwe by po np 6 rundzie ( jeśli taka będzie ) dostać mini item, że poprostu wytrwało się tak daleko, mini np. hmm... no to już zostawie Adminom
A właśnie mam nadzieję że ten server niebędzie jakoś powiązany z FireMt2? http://www.firemt2.pl/forum/showthread.php?1831-Ciekawe
Nielubie cienkich serverów...
Czy poprostu to będzie jakiś osobny server niemający nic wspólnego z Fire Mt2?
Ostatnio edytowany przez CheaTOver (2011-11-02 14:53:07)
Sorki że nic nie piszę ale ostatnio jestem bardzo zajęty a na dodatek przez weekend miałem Konwent więc nie miałem czasu nic zrobić. Trochę nadgoniłem wszystkie prywatne sprawy to już lada moment będę mógł się wziąć z powrotem za serwer.
Dzień Dobry
Moja propozycja jest taka.Żeby zamiast "dzikich psów" biegały różne rasy psów.Żeby powstały nowe potwory o nazwie Dziki Kot Albo coś. Również najlepiej by było gdyby na stronie gdy się sprawdza ranking pisze. Przykład:Wredna Poziom Gildia, I gdy np klikniemy zakładke gildie to powinno być Przykład :Nazwa gildi, Wygrane,Przegrane,Remisy założyciel/założycielka.