Forum Gry DilmunMT2
Ja mam 1 propozycje. Odnośnie epickich itemów: Zrób jak najwięcej możliwych epików tj. np. biała stal czerwona stal itp. I jeżeli już będą te epiki to zrób żeby nie było trudno zdobyć ulepszacze
Ostatnio edytowany przez Laneo (2011-10-28 20:46:00)
Lepiej żeby było strasznie trudno bo byle kto ci to zdobedzie i ma najlepsze eq ;|.
Ulepszanie jest już ustalone:
(Od+0 do +6 nie wymagane ulepszacze, od+7 do +9 wymagane ulepszacze ogólnie dostępne z potworów(wyjątkiem są: epickie itemki typu: Syriusz, szmaragdowa stal,itp. Do ich ulepszania od+7 do +9 będą wymagane perły)
Do stworzenia epickich przedmiotów wymagane będą przedmioty z Boss-ów.
Nie może być też za łatwo bo ludzie robili by w chwilkę najlepsze EQ i już by się zaczynało im nudzić ;p A tu chodzi o to żeby ludzie mieli co robić
Ja mam propozycje By to forum miało mniej reklam to po pierwsze ;P Dodanie 3 stron w depo chodzi o ten bon na 100 dni czy ile tam by niebyła.. Tak jak ta ręka podnosząca kaske ;> Skoro są metiny za 100kk to może niech będą bossy? Np u rybaka niemówie żeby były za 100kk ale np za 200, 250kk .. + np jakiś dodatkowy boss.. niewiem w necie można dużo bossów znaleźć coś typu śmierć lub cuś, był by to bardzo trudny boss z którego leciały by perły (np po 3-4 z każdego rodzaju) To moje propozycje
Śmierć i inne TRUDNE Bossy umieści się na nowych mapkach, Ale może jakieś słabsze Bossy da się do takiego przywołania, Niech inni sie wypowiedzą na ten temat ;p A co do tego depo to raczej tak zrobię ;p Thx za pomysly
duzo leveli ;d tak ze 150-200 napewno znajdą się tacy co bd chcieli tak expic.
w item shopie np za pare zloty zrob cos takiego ze mozna zmienic np. na 120 lvlu skille albo w ogole klase postaci
@CheaTOver
1 sprawa.
Bo nudne są butelki
Serwer ten co ma powstać on nie jest robiony na podstawie FireMT2, on nie będzie miał błędów z teksturami, butelek zamiast normalnych obrazków itp, itd ;p To będzie robione od zera, krok po kroku ;p i nie dam wersji Finalnej puki nie uznam ze już nie ma większych i średnich bugów;p
A na większe lvle mam już pomysł na fajne zbroje i bronie tarcze itp
@Laneo
No i Tu się właśnie wacham między 150-200lvlami ^^
Zwój powinien się znajdować w item shop do wycofania skili oczywiście w odpowiedniej kwocie.
@Wredna
Ja jestem za;p A cena jeżeli już to powinna być na prawdę niska ;p
@Laneo
większość gotowców, ale i mam zamiar trochę poprzerabiać niektóre itemki, może nie tyle na modelach co na teksturach większe zmiany zajdą. Modelami zajmę się kiedyś, teraz nawet mi się nie chce ściągać blendera ;p
A o animacjach zapomni...^^ nie mam zamiaru się z tym bawić.
Rozumiem To mam pare pytań co do tego nowego servera ;> Wiem, wiem nieodpowiedni dział czy cuś :> Kiedy powstanie? Dedeyk? Rekrutacją na GM ON? ;> A tera do tematu, najważniejsze by system ulepszeń był ok, fajne bony ( nie za małe ale też nie za duże ;> np 4khp bd ok
) Co do 6 i 7 bonu to proponuje brak bonów na klase.. Ludziom nie chce się grać jak widzą kolesia Full itemki z is, 6, 7 bon absy po 150% i ma 70 lvl
a 120 lvl nic mu niezabiera :> To taka moja propozycja...
@Edit Pamiętaj o tym by zrobić wymagane lvl na dane mapki, noi żeby na załóżmy 200 lvl nietrzeba będzie expić na mapce gdzie 100 lvl expią gdzie za 3 spoty masz 0,01 % :>
Ostatnio edytowany przez CheaTOver (2011-10-30 07:59:59)
Bony 6/7 przewidujemy w is.Nie beda bony kolosalne może max 2,5k hp. Exp raczej cieżki troche wiec trzeba być maniaczkiem aby wbić 200.Dedyk raczej bedzie.
a co do servera to już kończą się przygotowania.
Mam nadzieje że bedzie sporo osób grało wtedy Administracja bedzie radosna i bedą konkursy i eventy.Wiec możecie już informować ludzi .